utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali 4,3 gola po meču!

Ekipe Almere City i Jong PSV sastaće se u sredu uveče, sa početkom od 20 časova, a reč je o utakmici 38. kola holandske Eerste Divisie, odnosno drugog ranga takmičenja.

Almere City se trenutno nalazi na 4. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 74 boda kao i skor od 22 pobede, 8 remija i 7 poraza. Pred poslednje kolo u sezoni ima samo 2 boda manje od De Graafschapa i mesta koje direktno vodi u prvu ligu.

Jong PSV, sa druge strane, ima 39 poena i zauzima 14. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone mladi tim PSV-a je slavio 10 puta, 9 puta odigrao nerešeno, dok su poraženi 18 puta.

Međusobne utakmice: Almere City – Jong PSV (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica i jedna i druga ekipa su bile veoma raspoložene za postizanje pogodaka pa su se tokom tog perioda njihove mreže zatresle ukupno 26 puta ili u proseku čak 4,3 puta po meču.

Samim tim, na svakom od navedenih susreta smo mogli da naplatimo tip “3+“ (1,55), a isti slučaj je bio i sa “GG“ (1,75), odnosno “GG3+“ (2,05). Hoće li tako biti i ove srede ili ćemo konačno videti “under“ golova?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje