utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako Italijani budu nastavili po starom naplatićemo kvotu 4,10

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta očekuje nas utakmica 36. kola italijanske Serie A u kojoj će snage odmeriti Inter i Roma.

Inter se nakon 35 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji, na svom kontu ima 85 bodova, a do sada je zabeležio 26 pobeda, 7 remija i 2 poraza.

Roma, sa druge strane, ima 58 poena i zauzima 7. mesto na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone upisala 17 pobeda, 7 remija kao i 11 poraza.

Međusobne utakmice: Inter – AS Roma (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata. Naime, Inter i Roma su odigrali nerešeno – ni manje ni više – nego na svakoj od poslednjih 6 međusobnih utakmica i to čak tri puta rezultatom 2:2, dva puta rezultatom 1:1 i samo jednom bez golova – 0:0.

Za nastavak navedenog niza i novi “X“ se nudi kvota 4,10, dok se varijanta kao što je “P/K X“ plaća kvotom 1,95. Da li je nakon čak šest nerešenih duela konačno došao red na pobedu jedne od ekipa?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje