petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] „Gori“ im pod nogama, a rival im je oslabljen!

Njima, žargonski rečeno, „gori pod nogama“, dok će njihov protivnik biti oslabljen na ovom duelu, i bez velikog rezultatskog značaja. Utakmica je na programu od 20 časova po našem vremenu, a predložena kvota je kvote 1.85 i ima 66.67% šansi da bude prolazna, matematički govoreći.


Ueska i Atletik Bilbao na terenu će se sastati večeras od 20 časova po našem vremenu u okviru 36. kola španskog prvenstva „LaLiga„. Ueska se nalazi na 18. mestu na tabeli, a biće ogromna borba između Elčea, Valjadolida i ove ekipe, jer će najverovatnije 2 od te 3 ekipe ispasti u niži rang. Ne treba izostaviti ni Eibar, a ni reći da su Hetafe i Alaves sigurni, pa je vrlo teško prognozirati bilo šta u ovom trenutku. Bilbao se nalazi na 9. mestu i vrlo verovatno će mu maksimum biti neka 8. ili 9. pozicija, jer će Viljareal teško da ispusti 6 bodova prednosti 3 kola pre kraja. Stoga, slobodno možemo da napišemo da Bilbao nema rezultatski imperativ, dok Ueska itekako ima.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, tu bi Bilbao mogao da bude u nedostatku. Za Uesku neće igrati Luisinho (7n/0g/0a, levi bek), Antonio Valera (0n/0g/0a, golman) i Pablo Insua (21n/0g/0a, centralni bek). Dakle, samo dva bitnija izostanka, s tim da Luisinho nije imao veliku minutažu ove sezone. Za Atletik Bilbao neće igrati Ander Capa (34n/2g/2a, desni bek), Yuri Berchiche (29n/1g/4a, levi bek), Yeray Álvarez (28n/1g/0a, centralni bek), Iñigo Lekue (23n/0g/2a, desni bek), Peru Nolaskoain (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Oier Zarraga (14n/2g/0a, centralni vezni), Iñigo Vicente (2n/0g/0a, levo krilo) i Iker Muniain (35n/5g/9a, ofanzivni vezni, drugi strelac, kapiten).

Dakle, zanemarićemo forme, koje nisu fenomenalne ni kod domaćih, ali ni kod gosta, te se nadamo da će obe ekipe igrati u skladu sa tim koliko su im bodovi potrebni. Da ne bismo komplikovali sa golovima, probaćemo opciju „W1“ po kvoti 1.85, a u slučaju remija nam se vraća ulog.

1:0


Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Mario Klassen on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje