četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Iako su favoriti, imaju dosta izostanaka!

Danas ćemo od 18:30 po našem vremenu imati priliku da pratimo jedan interesantan meč, gde će favorit biti oslabljen, a gosti bi to mogli da iskoriste. Kvota koju predlažemo je 1.95.


Reč je o 6. kolu švedskog prvenstva „Allsvenskan„, a danas od 18:30 po našem vremenu sastaće se Djurgarden i Ostersunds. Nakon 5 odigranih kola, domaći tim se nalazi na 1. mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova, dok se gosti nalaze na 12. mestu.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Svi koji vole da prate evropski fudbal, sigurno su čuli da je Ostersunds 2011. godine bio u 4. rangu švedskog fudbala, a 2017. godine su osvojili Kup Švedske i tako dobili karte za kvalifikacije za Ligu Evrope. Tada su savladali Galatasaraj, luksemburški klub Fola Esch, a na kraju i PAOK. Prošli su kvalifikacije, a u grupi su igrali sa Bilbaom, Hertom i ukrajinskom Zorjom, te su sa samo jednim porazom u Baskiji osvojili 2. mesto i prezimili u Evropi.

Kada je reč o izostancima, oni idu u prilog gostu. Za Djurgardens neće igrati Axel Wallenborg (24n/0g/1a, levi bek), Linus Tagesson (2n/0g/0a, desni bek), Peter McGregor (0n/0g/0a, centarfor), Albion Ademi (27n/14g/3a, levo krilo), Hampus Finndell (28n/0g/4a, centralni vezni), Jesper Nyholm (11n/1g/0a, centralni bek) i Erik Berg (21n/3g/0a, centralni bek). Svi podaci o odigranim utakmicama, golovima i asistencijama vezani su za prethodnu sezonu. Za Östersunds neće igrati Kalpi Ouattara (26n/0g/1a, levi bek) i Rewan Amin (18n/1g/2a, defanzivni vezni), dok je upitan Ahmed Awad (23n/6g/4a, centarfor). Takođe, svi podaci su iz prošle sezone.

Kada je reč o stavu domaćih prema gostima, trener ih izuzetno poštuje. Kim Bergstrand je o protivniku izjavio sledeće: „Očekujemo da će braniti nisko i sjajni su u kontranapadu. Takođe postižu puno golova u solidnim situacijama, tako da je to tvrd orah. Važno je probiti se Ostersund i u tome smo dobro uspeli na proleće kada smo ih upoznali u kupu. Moramo biti brzi, brzo pomerati loptu i pokrenuti njihov tim. Na primer, odigrali su sjajan meč u gostima protiv Malmo FF-a kada su se branili vrlo nisko sa svime što su imali. Kad tada imaju loptu, vešti su i vrlo su dobri u kontranapadima, tako da imaju i oštrinu i karakter.

Mi ćemo da probamo sa kontra hendikepom na gosta, koji će biti dobitan ukoliko gosti budu slavili, odigrali nerešeno, ili ukoliko budu izgubili maksimalno golom razlike. Na 5 od poslednjih 8 međusobnih susreta ovaj hendikep je bio prolazan, a nadamo se da će i večeras dati sve od sebe da dođu makar do boda.

2:0


Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Khamkéo Vilaysing on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje