utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Timu će faliti 10 igrača, zbog važnijeg meča koji ih očekuje!

Jednom timu će faliti 10 igrača, zbog važnijeg meča koji ih očekuje kroz par dana, faliće prvi golman, trojica defanzivaca od kojih je jedan sa najvećom minutažom u timu, četvorica veznih igrača i jedan napadač, među ovim igračima su i prvi i treći strelac tima i drugi asistent ekipe. Meč možete preuzeti okvirno do 23 sata, a predložena kvota je 1,80!

00:00 Nacional A. – Olimpia A. (Paragvaj Primera)

Pozicija na tabeli domaćina: Nacional ove sezone igra jako dobro i nalazi se na 4.mestu na tabeli sa skorom 7 pobeda, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 27:19

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju učinak 4 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 8:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dve pobede, dva remija i jedan poraz su učinak Nacionala u poslednjih pet mečeva, na domaćem terenu pobeda na Sp.Luquenom, ali i poraz od Guairene.

Izostanci: Nema važnijih izostanaka u timu


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 3.mestu za sada imaju skor 8 pobede,  3 remija i 4 poraz i gol razliku 22:15.

Skor na gostujućem terenu: Imaju učinak od 5 pobeda i 2 poraza i gol razliku 12:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Oni imaju dve pobede, jedan remi i dva poraza od čega je jedan u ligi, dok je drugi jako težak u Kopa Libertadoresu od Internacionala 6:1.

 

Izostanci: Danas će faliti prvi golman Aguilar (13/0/0), tri igrača odbrane, to su Otlavaro (10/0/2 – drugi asistent tima), Rolan (5/0/0), a nema ni potencijalne zamene Polenta (2/0/0), potom nema 4 veznoa igrača J. Recalde-a (13/7/0 – prvi strelac tima), Richard Ortiz (12/2/0), R.Sosa (12/2/1), Estigarribia (11/0/0), kao ni napadača Roque Santa Cruz-a (11/2/2), a nema ni W.Gonzalesa (4/3/1 – drugi strelac tima)



Međusobna tradicija: U prvom meču odigranom u martu, Nacional je naneo težak poraz Olimpiji 4:1, iako je Olimpija bila favorit na svom terenu. U prošloj sezoni, imali smo po jednu pobedu oba tima i jedan remi

Zaključak: Olimpija 21.maja igra važan meč u okviru Kopa Libertadores takmičenja i bodovi su im tu bitni kako bi ostali u borbi za prolazak u narednu rundu, to je i osnovni razlog zašto se danas odmara gotovo cela prva postava, a Nacional je pre manje od dva meseca pokazao da može da izađe na kraj sa Olimpijom pa ne vidimo zašto tako ne bi bilo i danas.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Iako pobeda Nacionala deluje dosta realno (kvota je 2,50), naš predlog će ipak biti kombinacija 1X&2+ po kvoti 1,80!

2:1


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje