petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 8 susreta su postigli samo 6 pogodaka!

U okviru 18. kola japanske J2 League sastaće se i ekipe Omiya Ardija i Tochigi, a ta utakmica je na programu od tačno 12 časova po našem vremenu.

Omiya Ardija se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 21. poziciji, dok na svom kontu ima 11 bodova i skor od 2 pobede, 5 remija i 10 poraza (isto kao i poslednja Sagamihara).

Tochigi je, sa druge strane, osvojio ukupno 19 poena pa uoči ovog duela zauzima 15. mesto na tabeli. U prvih 17 kola tim je ostvario 4 pobede, 7 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Omiya Ardija – Tochigi (www.flashscore.com)

Kao što je to bio slučaj kod Kyotoa i Kusatsua, ove dve ekipe su takođe postale poznate po “neefikasnim“ međusobnim duelima. Omiya Ardija i Tochigi su od juna 2015. godine odigrali ukupno 8 utakmica, na kojima smo mogli da vidimo svega 6 golova.

Samim tim, svih 8 puta je bio dobitan tip “0-2“ (1,50), kao i tip “NG“ (1,65), dok smo maksimalno jedan pogodak, tj. tip “0-1 (2,50), videli na svakom od poslednjih 7 duela.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje