petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova bez 10 igrača zbog povreda i nacionalnih selekcija!

Jedan od timova bez 10 igrača zbog povreda i nacionalnih selekcija! Faliće prvi golman, kao i još jedan njegov kolega, četiri defanzivca, dvojica veznjaka i dvojica napadača. Meč možete preuzeti okvirno do ponoći, a predložena kvota je 1,95.

01:30 Bahia – Internacional (Brazil Seria A)

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je jako dobro otvorio novu sezonu, sa jednom pobedom i jednim remijem i gol razlikom 6:3. Savladali su Santos 3:0, dok su sa Bragantinom odigrali 3:3.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu savladali su Santos 3:0, što se tiče takmičenja za šampiona države Baiano – Bahia je imala skor na domaćem terenu 2-1-2 i gol razliku 4:4.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Bahia se nalazi ujako dobroj formi, vezali su četiri meča bez poraza u svim takmičenjima, ukupno imaju skor 3-1-1 u poslednjih pet mečeva. Jedini poraz zabeležili su u okviru Kopa Sudamerikane od urugvajskog Montevidea.

Izostanci: Nema bitnijih izostanaka za tim Bahia.


Pozicija na tabeli gosta: Ekipa Internacionala ne može se pohvalitit baš sjajnim startom sezone, zabeležili su jedan remi protiv Sport Recifea 2:2, da bi potom doživeli katastrofalni poraz od Fortaleze u gostima 5:1.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima su odigrali meč protiv Fortaleze 5:1. U okviru šampionata Gaucho, imali su skor 3-1-1 u gostima.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dva vezana poraza u poslednja dva meča, jedan u kupu, drugi u ligi uz 8 primljenjih golova, uz to slavili su u kupu i dva puta remizirali kada se pogleda poslednjih pet mečeva.

Izostanci: Za danas u timu nema prvog golmana Lombe (2/0) i još drugog golmana Danila Fernandesa (0/0) u odbrani če faliti Moises (2/0/1), Saravia (2/0/0), Pedro Henrique (1/0/0) i Rodrigo Moledo (0/0/0 – prošle sezone igrao na 18 mečeva) potom u veznom redu nema Boschilia (1/0/0) i Rodriga Douarda (1/0/0 – prošle sezone 19/3/1), , a faliće i dva napadača koji su sa nacionalnim selekcijama na Kopa Americi  ,to su peruanac Paolo Guerero (0/0) i čileanac Palacios (0/0).



Međusobna tradicija: Poslednja 4 međusobna meča završena su prolaskom igre GG&3+

Zaključak: Gosti su u jako lošoj formi, a na ruku im ne ide ni veliki broj izostanaka, sa druge strane tim Bahia je jako dobro počeo sezonu igra otvoreno i napadački i smatramo da bi danas mogli da iskoriste probleme kod gosta.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: S obzirom na sve izloženo očekujemo da domaćin ne bude poražen, tradicija i igre tima takođe nameću ovaj raspon golova, pa predlažemo igru 1X&2+ gola po kvoti 1,95.

0:1


Foto di Martin Fonseca da Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje