petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ENGLESKA – ŠKOTSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Engleska i Škotska sastaće se večeras od 21 sat u okviru 2. kola grupe D, gde će Englezi imati priliku da obezbede plasman u nokaut fazu. Utakmica je na programu na stadionu „Wembley“ u Londonu.


U prvom kolu Engleska je savladala najtežeg rivala iz grupe, reprezentaciju Hrvatske, ali je delovalo da Englezima nešto nedostaje. Mlaka partija, žargonski rečeno, problem sa pronalaženjem načina prilaska golu rivala i svega 2 šuta u okvir gola za 90 minuta igre. Ipak, u fudbalu se ne broje pokušaji, već golovi, tako da su oni u 2. kolo ušli sa 3 boda, što je za njih i najbitnije, jer im sada predstoje objektivno manje kvalitetni protivnici, protiv kojih bi trebalo da dođu do dobrih rezultata.

Verovatno će Reece James da igra umesto Kyle Walker-a i Luke Shaw umesto Kieran Trippier-a. Harry Maguire je upitan, ali će možda ući sa klupe, dok će Dean Henderson u potpunosti biti van ekipe. Oslanjaće se ponovo na Kane-ov napadački kvalitet, ali on u prvoj utakmici nije imao velikih dodira sa loptom, te nije ni ulazio u prave gol šanse, koje inače lako realizuje.

Vidi se u reprezentaciji Škotske da postoji razlika između kvaliteta fudbalera na pojedinim pozicijama, a jeftino primljen gol protiv Češke samo je jedna od naznaka da u ovoj reprezentaciji ne funkcioše sve najsjajnije. Sam plasman na EURO za njih je uspeh, a utakmicu protiv Engleza neće igrati pognute glave, jer je to za njih ogroman derbi. Vrlo verovatno će Kieran Tierney igrati, dok protiv Češke nije igrao, Billy Gilmour nije u potpunosti spreman, ali će ga verovatno navijači želeti na terenu, Stephen O’Donnell nije impresionirao i verovatno će umesto njega igrati James Forrest.

Škoti nemaju šta da izgube, igraće borbeno za svoju zemlju, a ukoliko budu pravili greške kao protiv Češke, i ne budu realizovali svoje prilike, kao i tada, njihov poraz je ovde neizbežan.


Probaćemo sa predlogom „1&0-3“ po kvoti 1.85, jer ne očekujemo znatno bolju igru Engleza u odnosu na pre par dana protiv Hrvatske. Škoti su daleko tanji u odbrani, ali sumnjamo da će dati gol, ili da će Englezi dati više od 3 gola na ovoj utakmici. Imajte u vidu, tri boda su tri boda, pa makar to bila i minimalna pobeda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje