subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: ŠPANIJA – POLJSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Poslednja utakmica devetog dana Evropskog prvenstva, biće duel između selekcija – Španije i Poljske u okviru Grupe “E”…

NACIONALNI TIM ŠPANIJE

FIFA rang lista: 6. mesto

 

ŠPANIJA nije dobro započela EURO, jer su na otvaranju odigrali utakmicu bez pogodaka protiv selekcije Švedske. „Crvena furija“ je na tom susretu imala čak 75% poseda lopte, 17 udaraca ka protivničkom golu, ali jednostavno nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. Upravo se pokazala najveća „boljka“ ove reprezentacije, jer je realizacija prilika za pogodak na veoma niskom nivou. Stoga, ovoga puta imaju imperativ pobede i osvajanja sva tri boda, ili bi u suprutnom značajno zakomplikovali svoju situaciju i doveli svoj plasman u nokaut fazu takmičenja pod velikim znakom pitanja, što bi za njih bio pravi debakl.

Izostanci: Španci više nemaju problema sa izostankom pojedinih fudbalera.

Očekivani sastav (4-3-3)U.Simón – C.Azpilicueta, A.Laporte, P.Torres, J.Alba – D.Llorente, Rodri, Pedri – G.Moreno, A.Morata, D.Olmo

 

NACIONALNI TIM POLJSKE

FIFA rang lista: 21. mesto

 

POLJSKA je imala ulogu favorita protiv Slovačke, koju nisu uspeli da opravdaju, te su pretrpeli poraz u prvom duelu u grupi (1:2). Stoga, sada moraju da „se vade“, a to nikako neće biti nimalo lako protiv jedne izuzetno kvalitetne selekcije, pritom na njenom terenu. Za Poljake bi i osvojen bod bio dovoljan, pa da u poslednjem kolu protiv Švedske „jure“ pobedu i prolazak u narednu fazu. Sada se očekuje njihov defanzivniji pristup igre, jer sasvim sigurno ne mogu da „diktiraju tempo“ protiv Španije, dok će glavna uzdanica u napadu biti – Robert Lewandowski kojeg su Slovaci u prvom susretu veoma dobro sačuvali.

IzostanciGrzegorz Krychowiak (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)W.Szczesny – B.Bereszyński, K.Glik, J.Bednarek – K.Jozwiak, J.Moder, K.Linetty, M.Rybus – M.Klich, P.Zieliński – R.Lewandowski

Međusebni dueli: Do sada su ove dve reprezentacije odigrale ukupno 5 duela, a Španija je dolazila do trijumfa na svim tim mečevima.


Očekivanja i prognoza za klađanje: Španci su svakako favoriti za pobedu ovoga puta, posebno nakon „kiksa“ u uvodnom kolu. Objektivno su kvalitetniji tim, a pritom igraće na svom terenu u Sevilji pred domaćom publikom, što je svakako pozitivna stvar za njih. Sa druge strane, Poljska je pokazala da ima dosta problema u svojoj igri, lutaju sa početnom formacijom i startnih 11 igrača, te su autsajderi na ovom duelu, iako je i za njih ovo izuzetno bitan duel. Ipak, verujemo da će „Crvena furija“ sada pronaći snage da „slomi otpor“ rivala u utakmici u kojoj se ne očekuje goleada.

 

Glavni sudija – D.Orsato (Italy)

Predlog za tipovanje – 1&0-3 / @2.00

Utakmica je na programu 19. juna sa početkom od 21h na stadionu “La Cartuja” u Sevilji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje