petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: RUSIJA – DANSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Biti ili ne biti za Dansku, utakmica između Rusije i Danske na programu je večeras od 21 sat u okviru 3. kola grupe B, a ove dve selekcije sastaće se na stadionu „Parken Stadium“ u Kopenhagenu.

Stanje na tabeli/Printscreen – Flashscore.com

Selekcija Rusije nakon prva 2 kola ima 3 boda, i to zbog pobede od 1:0 protiv Finske. Rusi nisu pokazali ono što su pokazali na Mundijalu pre 3 godine, ali svakako da su na dobrom putu da se kvalifikuju dalje, ako ostvare dobar rezultat večeras. Neće igrati Yuri Zhirkov zbog povrede, najverovatnje neće igrati ni Mario Fernandes, kao ni Andrey Mostovoy. Rusima će remi biti sasvim dovoljan da obezbede grupnu nokaut fazu, jer imaju bolji odnos od Finske, te i ukoliko Finci uspeju da podele bodove sa Belgijom, a Rusi sa Dancima, opet će proći dalje kao 2. selekcija.

Dancima je ova utakmica biti ili ne biti, njima bod ne igra nikakvu ulogu i moraće da idu na pobedu. Dobro je poznato kako je tekla utakmica sa Finskom, dok su protiv Belgije bili nadmoćni u prvom poluvremenu, a ulaskom De Bruyne-a i Hazard-a u drugom poluvremenu potpuno su promenili ritam igre, te iz ofanzive prešli u defanzivu, koja ih je i koštala poraza. Izostanaka, osim Christiana Eriksena nemaju, tako da će gotovo sigurno izaći pred svoje navijače u najjačem mogućem sastavu, tražeći plasman dalje kroz pobedu.

Žreb za dalje: Drugi iz grupe B igraće protiv Italije u osmini finala, a prvi iz grupe B protiv trećeplasirane reprezentacije iz grupa A/D/E/F, dok će eventualno trećeplasirani iz grupe B igrati protiv prvog iz grupe F, ili prvog iz grupe E. I dalje je to vrlo teško zamisliti, ili prognozirati, tako da mesta za kalkulacije nema mnogo.

Verujemo da će Rusi težiti ka tome da odbrane svoj gol, a ukoliko Danska povede, postoje tri solucije. Prva je da dupliraju prednost, druga je da Rusi izjednače, a treća je da Danska čuva gol prednosti. Treća je najmanje verovatna, te zbog toga i verujemo u minimalno 2 gola, dok ukoliko Rusi povedu, računica je jasna, Danska mora svim silama u napad. Bilo kako bilo, nadamo se da ćemo videti minimalno 2 gola, a da će Danci doći makar do boda, jer nisu zaslužili da završe grupnu fazu sa 0 osvojenih bodova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje