subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: HRVATSKA – ŠKOTSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Selekcija Hrvatske do sada igra ispod svih očekivanja svoje javnosti i navijača, osvojili su 1 bod iz dva meča i došli u situaciju da se danas u Glazgovu bore protiv Škotske za prolazak dalje. Deluje da u timu ima više mesta koja ne funkcionišu, levi bek, vezni red, klasičan napadač, gde javnost zamera Daliću da nije dovoljno iskoristio potencijal igrača koje ima u svom timu. Danas se očekuje maksimalno ofanzivna postava koja bi trebala da dođe do sva tri boda i na taj način prođe u narednu fazu takmičenja, kako ne bi videli da vicešampioni napuštaju takmičenje već u grupnoj fazi, što bi se desilo u svakom scenariju osim pobede danas.

Izjava Dalića: ,,Škotska je mogla da prođe mnogo bolje protiv Češke, imali su puno šansi. Pokazal su motivaciju i borbeni duh protiv Engleske takođe, takvi će biti i protiv nas danas, jer tri boda mogu da im omoguće istorijski rezultat pred njihovim navijačima na domaćem terenu. Pozitivan rezultat je nešto što ti stvara atmosferu, a mi to nismo imali do sada. Imali smo to u Rusiji, a sada smo konstantno u crvenom i ne možemo da uđemo u ritam.“

Očekivana postava: Livaković; Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol; Modrić, Brozović, Kovačić; Ivanušec, Perišić; Petković


Selekcija Škotske pokazala je ono što se od njih i očekivalo na ovom takmičenju, fantastičnu borbenost i čvrstinu, mogli su više protiv Češke kada su propustili nekoliko jako dobrih prilika, ali i protiv Engleske, protiv koje su osvojili veliki bod i stavili sebe u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini, ono što će danas biti problem za selektora Škotske je činjenica da je igrač utakmice protiv Engleske – igrač Čelzija, Gilmor, pozitivan na korona virus i danas ga neće biti u sastavu.

Izjava selektora Škotske: ,,Hrvatski tim ima dobre karakteristike, različiti su od Engleske. Oni su dobar tim koji odlično koristi posed. Imaju dva fenomenalna igrača u veznom redu kao što su Modrić i Kovačić i moraćemo da povedemo računa o njima. Ako na teren budu mogli da izađu svi na koje računamo i odigraju za osmicu, onda smatramo da ćemo biti dovoljno dobri da pobedimo i prođemo grupnu fazu. Kada igraš protiv ovakvih timova, treba ti odlična partija svih 11 igrača.“

Očekivana postava: Marshall; Hendry, Hanley, Tierney; O’Donnell, McTominay, McGregor, McGinn, Robertson; Dykes, Adams


Očekivanja i prognoza: Smatramo da će Hrvatska dominirati na ovom susretu pre svega zbog tehnički darovitijih igrača koje ima u veznom redu i napadu, ali da im neće biti nimalo lako da probiju blok Škota, koji umeju da se brane dosta organizovano. Škoti će igrati oprezno i šanse tražiti iz prekida, centaršuteva i brzih kontri na Adamsa, pa će biti zanimljivo videti odgovore Hrvatske koja nema posebno brze štopere, naš predlog je igra 1X&0-3 po kvoti 1,90!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje