petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: NEMAČKA – MAĐARSKA (najava meča i predlog za klađenje)

Nemačka deluje moćno, iako su u najavi turnira bili tim za koji se pričalo da je na izmaku i da će Low otići sa još jednim neuspehom. Odlčna partija protiv Portugala i pobeda 4:2, uz nesrećan poraz od Francuske pokazale su da je Nemačka tim na koji mora da se računa za najviši plasman, ali naravno uz dosta bolju defanzivu, jer do sada je upravo defanziva bila problem za ovaj tim. Danas bi pobedom mogli do prvog ili drugog mesta u zavisnosti od rezultata na meču između Francuske i Portugala i očekuje sa da do pobede i dođu.

Joakim Low je u najavi meča rekao: ,,Igrali smo zaista brzo sa odličnim prenosom lopte protiv Portugala. Sledeći meč će biti veoma težak, jer je poznato da je Mađarska odlična defanzivna ekipa koja se brani sa osam ili devet igrača i pokušava da igra na kontranapad. Pokazali su do sada koliko mogu da budu opasni. Nadam se da ćemo i danas igrati brzo, iako će prostor za to biti sužen, a to u isto vreme znači da moramo da nađemo balans i da budemo strpljivi.“

Očekivana postava: Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Gündoğan, Kroos, Gosens; Sané, Gnabry, Havertz


Mađarska je baš kao i na prošlom šampionatu odigrala jako dobro i zadovoljila ukuse pre svega neutralnih navijača koji vole borbene selekcije. Oni su posle poraza od Portugala 3:0, odigrali nerešeno protiv prvaka sveta Francuske 1:1 i tako stavili sebe u situaciju u kojoj ih niko nije video pred ovo prvenstvo, da u poslednjem kolu mogu da se bore za prolazak iz ove strašno teške grupe. Ono što će biti drugačije u odnosu na prošle mečeve, je činjenica da uz sebe neće imati pun stadion, jer se ovaj meč igra u Nemačkoj, pa će Mađari po prvi put biti gosti, a biće zanimljivo videti kako će se snaći u toj situaciji.

Izjava selektora Rosija: ,,Kada smo već na ovom zabavnom mestu, želimo da pokažemo nešto, želimo da igramo jako dobro, ali moramo da se zadržimo na zemlji posle dobrih igara na prošla dva meča, nadamo se da smo ,,poneli“ našu igru sa nama i ovde u Minhenu.“

Očekivana postava: Gulácsi; Botka, Orbán, At. Szalai; Négo, Kleinheisler, Ádám Nagy, Schafer, Fiola; Ád. Szalai, Sallai


EURO 2021: PORTUGAL – FRANCUSKA (najava meča i predlog za klađenje)

 


Očekivanja i prognoza: Svakako da je domaći teren i publika u mečevima sa Portugalom i Francuskom bila tas koji je donosio prevagu na stranu Mađara, danas se očekuje ponovo granitna odbrana i pokušaj da Nemce što duže drže na nerešenom ishodu, ali svakako da su Nemci dosta kvalitetniji tim, koji izgleda sjajno u napadu i koji će po našem mišljenju danas savladati Mađare, a naš predlog je igra 1P1-2&2P1-3 (od 1 do 2 gola u prvom poluvremenu i od 1 do 3 gola u drugom poluvremenu) po kvoti 2,18.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje