četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova danas uglavnom sa rezervistima i omladincima!

Danas će jedan tim igrati uglavnom sa rezervistima i omladincima, dok će drugi tim igrati u jačem sastavu, po trenerovoj izjavi ovo je izuzetno bitan meč za njih. Meč može preuzeti okvirno do 19:30, a predložena kvota je 1,95!

Radi se o prijateljskom susretu koji počinje od 19:45, a u Salzburgu, će se sastati domaći Red Bul Salzburg i ekipa Atletiko Madrida.

Domaći tim startovao je u ligi i slavio protiv Šturma 3:1 prošlog vikenda, tim je u dobrom trenutku i danas će igrati pred punim stadionom u Salzburgu jer su sve karte raspordate. U timu neće biti četrvorice povređenih igrača Mergim Berisha, Sekou Koita, Albert Vallci, Bernardo.

Sa druge strane Atletiko Madrid nije još kompletirao redove posle Evropskog prvenstva, odigrali su prijateljski meč protiv Numansije koji je završen 1:1, a sličan sastav tima očekuje se i danas. Faliće puno standardnih prvotimacaa, neće igrat Felipe, Joao Felix, Savic, Rodrigo De Paul, Carrasco, Herrera, Lodi, Trippier, Coque, Llorente, Luis, Suarez i Correa

Evo spiska pozvanih igrača za meč:

Ivo Grbić, Oblak, Arias, Manu Sánchez, Ricard, Alberto Moreno, Fernando Medrano, Sergio Camus, Montero, Mario Hermoso, Fran González, Riquelme, Saúl, Germán Valera, Javi Serrano, Carlos Martín, Mario Soriano, Sergio Guerrero, Giuliano, Borja Garcés, Camello

Predlog za klađenje: Pun stadion, dostigunuta forma zbog početka lige i kvalitetniji sastav u odnosu na mladi sastav gosta, mogao bi domaćinu da donese pobedu, ali svakako smatramo da neće biti poraženi, naš predlog je kombinacija 1X&2-4 gola po kvoti 1,95, ali se vi možete opredeliti i za bilo koju drugu igru na osnovu informacija.

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje