petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

OI: Efikasan meč Slovenije i domaćina, čvrst duel košarkašica Srbije i Španije?!

Sutra su na programu utakmice 2. kola grupe C na muškom i utakmice 2. kola grupe A na ženskom košarkaškom turniru OI u Tokiju.

Luka Dončić je briljirao u prvom meču i sa 48 poena (31 na poluvremenu) je predvodio košarkaše Slovenije do ubedljive pobede nad Argentinom uz čak 118 postignutih poena. Japan je u 1. kolu poražen od prvaka sveta Španije sa 77:88. 165 poena je efikasno, ali s prvakom Evrope Slovenijom bi to moglo ići i za 20-30 poena više. Slovenija igra brzu, modernu košarku sa puno puteva za 3 poena, a u sastavu ima superstara, kakav je Luka Dončić. Na kvalifikacionom turniru je u proseku postizala 106 poena po utakmici.

Mnogo čvršći i neizvesniji meč bi trebale da odigraju košarkašice Srbije i Španije. Španija će biti posebno motivisana sa željom da servira hladnu osvetu Srbiji za bolan poraz u 1/4 finalu EP u Valensiji. Upitno je da li će im to poći za rukom? Međutim, oslanjanje na rovitu Sonju Vasić i čak 28 izgubljenih lopti protiv Kanade, ukazuju da košarkašice Srbije, osim ako im ne krene sjajno šut spolja, neće biti naročito efikasne.

Predlozi: tipovi i kvote su preuzeti iz sportske kladionice MaxBet 

06:40 Slovenija – Japan +179.5 @1.67

10:20 Španija W – Srbija W gost poena -68.5 @1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje