petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako budu slavili i 6. put u nizu naplatićemo kvotu 5,80

Sa početkom od 13 sati i 35 minuta na programu je utakmica 16. kola kineske Jia League u kojoj će se sastati Meizhou Hakka i Heilongjiang Ice City.

Meizhou Hakka se nakon 15 odigranih kola nalazi na 2. poziciji, na svom kontu ima ukupno 34 boda, a do sada je ostvario 11 pobeda, 1 remi i 3 poraza.

Heilongjiang Ice City, sa druge strane, ima skor od 7 pobeda, 3 remija i 5 poraza zbog čega se u ovom trenutku, sa 24 osvojena boda, nalazi na 8. mestu.

Međusobne utakmice: Meizhou Hakka – Heilongjiang Ice City (www.flashscore.com)

Iako je domaćin u fantastičnoj formi i, u ovom trenutku, na deobi liderske pozicije sa Chengdu Rongchengom trebalo bi napomenuti da je tradicija ipak na strani njihovog protivnika. Naime, Meizhou Hakka i Heilongjiang Ice City su u prošlosti odigrali ukupno 5  utakmica, a na svakoj od njih je slavio današnji gost i to uz bar 3 gola na meču. Ukoliko ste neko ko voli da prati tradiciju, tipovi “2“, “2&G2+“ kao i “2&3+“ bi mogli da budu interesantan izbor za klađenje jer su kvote fantastične – 5,80; 8,20 i 10,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje