utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Za nastavak niza u Gruziji nude se odlične kvote!

Sa početkom od tačno 17 časova odigraće se utakmica 24. kola gruzijske Crystalbet Erovnuli Lige u kojoj će Dinamo Batumi ugostiti Locomotive Tbilisi.

Dinamo Batumi se nakon 23 odigrana kola nalazi na liderskoj poziciji jer je do sada uspeo da sakupi ukupno 47 bodova, ostvarivši 13 pobeda, 8 remija i 2 poraza.

Locomotive Tbilisi, sa druge strane, ima skor od 11 pobeda, 3 remija i 9 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli, sa 36 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Dinamo Batumi – Loco. Tbilisi (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dveju ekipa, trebalo bi napomenuti da smo na svakoj od poslednjih 6 utakmica mogli da vidimo golove u obe mreže, dok je čak 5 od tih 6 puta ukupan broj golova bio tri ili veći. Za nastavak tog niza i još jedan “GG“ se nudi kvota 1,95, dok se tipovi “3+“ i “GG3+“ plaćaju kvotama 1,85 i 2,50. Koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje