petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mogu li “Pirati“ i do 12. vezane pobede nad ovim rivalom?

Sa početkom od 15 sati po našem vremenu odigraće se meč četvrtog kola južnoafričke Premier League u kojem će Chippa United ugostiti Orlando Pirates.

Chippa United je na prve tri utakmice u sezoni zabeležila 1 pobedu, 1 remi i 1 poraz zbog čega se sada, sa ukupno 4 boda, nalazi na 7. poziciji.

Orlando Pirates ima jedan poen više u odnosu na svog protivnika, jer je upisao 1 pobedu i 2 remija, a trenutno zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Chippa Utd. – Orlando Pirates (www.flashscore.com)

O međusobnim okršajima ovih ekipa smo pisali mnogo puta, pa zaista nije potrebno trošiti reči i u ovom slučaju. Orlando Pirates je trenutno u seriji od čak 11 pobeda nad Chippa Unitedom, uz ukupno 22 postignuta i samo 7 primljenih golova, a ukoliko mislite da će “Pirati“ slaviti i na današnjem susretu tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,10. Kombinacija “2&0-3“, koja je prošla čak 9 od 11 puta, se plaća kvotom 2,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje