sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nerešen ishod i šesti put u nizu?!

U subotu uveče, sa početkom od tačno 23 časa, odigraće se utakmica 10. kola kolumbijske Primere A (Clausura) između ekipa America De Cali i Jaguares de Cordoba.

America se u ovom trenutku nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima ukupno 14 bodova, a do sada je zabeležila 4 pobede, 2 remija kao i 3 poraza.

Jaguares, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 2 remija i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku, sa 11 osvojenih poena, zauzima 12. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: America De Cali – Jaguares de Cordoba (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ovih ekipa moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz od 5 utakmica na kojima je regularni deo završen nerešenim ishodom, od čega po 2 puta rezultatima 0:0 i 2:2, a jednom rezultatom 1:1. Nastavak tog niza i šesti vezani “X“ se plaćaju kvotom 3,35, dok se za tip “P/K X“ nudi kvota 1,70. Hoćemo li i večeras videti podelu bodova?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje