petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna goleada u turskom šampionatu?!

Sa početkom od tačno 19 časova odigraće se utakmica šestog kola turske Super Lige u kojoj će Alanyaspor dočekati Kasimpasu.

Alanyaspor se posle pet odigranih kola nalazi na 9. poziciji, sa ukupno 9 bodova. Do sada su zabeležili 3 pobede i 2 poraza, bez ijednog remija.

Kasimpasa je upisao 1 pobedu, 2 remija kao i 2 poraza te u ovom trenutku, sa ukupno 5 osvojenih poena, zauzima 15. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Alanyaspor – Kasimpasa (www.flashscore.com)

Iako njihovi ovosezonski rezultati nisu previše “atraktivni“, situacija je potpuno drugačija kada se okrenemo međusobnim utakmicama Alanyaspora i Kasimpase. Poslednjih 7 susreta, odigranih u periodu od februara 2019. do maja 2021. godine, doneli su nam čak 26 pogodaka kao i redovan prolaz tipa “3+“ (1,80). Pored toga, tipovi “GG“ i “GG3+“ su prošli čak 5 od 7 puta, a danas se plaćaju kvotama 1,65 i 2,15. Šta vi mislite, hoće li nam Turci i danas prirediti goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje