utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi su odigrali nerešeno 6 puta u nizu!

Ekipe Nacional Asuncion i 12 de Octubre sastaće se večeras, tačno u ponoć, a radi se o utakmici 10. kola paragvajske Primere Division (Clausura).

Nacional Asuncion je na prvih 9 utakmica zabeležio 3 pobede, 3 remija i 3 poraza te se u susret ovom duelu nalazi na 5. poziciji sa 12 bodova.

12 de Octubre je, sa druge strane, osvojio 9 bodova zbog čega zauzima 8. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone su upisali 2 pobede, 3 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Nacional Asuncion – 12 de Octubre (www.flashscore.com)

Najinteresantnija stvar u vezi sa ovim ekipama, tačnije njihovim međusobno odigranim utakmicama, jeste činjenica da su odigrali nerešeno 7 puta u nizu, od čega po 2 puta rezultatima 0:0, 1:1 i 2:2. Iako su šanse da navedeni niz bude nastavljen minimalne, svakako da je “X“ po kvoti 3,30 dobar izbor za neki jači sistem. Pored toga, tip “P/K X“ (remi na poluvremenu ili kraju meča) se plaća kvotom 1,70.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje