četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su u seriji od 11 pobeda protiv ovog rivala!

Sa početkom od tačno 18 časova odigraće se utakmica šestog kola italijanske Serie C (Grupa A) između ekipa Lecco i Pro Patria.

Lecco se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji, jer je na prvih pet utakmica zabeležio 3 pobede i 2 poraza, bez remija, i tako osvojio ukupno 9 bodova.

Pro Patria, sa druge strane, ima 4 boda i zauzima 16. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone ovaj tim je upisao 1 pobedu, 1 remi i čak 3 poraza.

Međusobne utakmice: Lecco – Pro Patria (www.flashscore.com)

Posle prvih pet kola Lecco se pokazao kao dosta bolji tim u odnosu na Pro Patriju, ali je interesantan podatak da su baš gosti imali mnogo više uspeha na međusobno odigranim utakmicama. Naime, Pro Patria je uspela da savlada ovog rivala neverovatnih 11 puta u nizu, u periodu od tačno 11 godina, a pritom je postigla čak 22 i primila samo 7 golova.

Za nastavak navedenog niza pobeda i tip “2“ se nudi odlična kvota 2,90, ali s obzirom na mnogo bolju formu domaćina možda je ovo možda prava prilika da konačno vidimo “1X“. Šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje