četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak niza nam donosi kvotu 2,90

Ekipe Atletico Goianiense i Atletico Mineiro sastaće se ove nedelje, sa početkom od 23 sata i 15 minuta po našem vremenu, a reč je o duelu 27. kola brazilske Serie A.

Atletico Goianiense se u ovom trenutku nalazi na 12. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 31 osvojen bod i učinak – 7 pobeda, 10 remija i 8 poraza.

Atletico Mineiro je do sada ostvario 17 pobeda, 5 remija i 3 poraza zbog čega posle 25 odigranih mečeva ima 56 poena i zauzima 1. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Atletico GO – Atletico-MG (www.flashscore.com)

Iako napad domaćih spada među najneefikasnije, a odbrana gosta među najtvrđe u ligi ipak ne bi trebalo ignorisati podatak da su se na njihovim međusobnim susretima redovno tresle obe mreže. Tako smo na poslednjih 6 utakmica imali priliku da vidimo čak 28 pogodaka ili u proseku 4,67 gola po meču, dok smo na svakoj od njih mogli da naplatimo tip “GG3+“. Za nastavak tog niza i još jedan “GG3+“ u režiji brazilskih prvoligaša se nudi kvota od oko 2,90, dok se tipovi “GG“ i “3+“ plaćaju identičnom kvotom – 2,20.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje