utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li podeliti bodove i osmi put zaredom?

U okviru 14. kola kolumbijske Primere A (Clausura) odigraće se utakmica između Envigada i Aguilasa, koja je na programu sa početkom od 23 časa po našem vremenu.

Envigado je od početka Clausure zabeležio 5 pobeda, 4 remija kao i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 19 bodova i zauzima 10. mesto na tabeli.

Aguilas, sa druge strane, ima 16 poena i skor od 5 pobeda, 1 remija i 7 poraza. Uoči današnje utakmice ovaj tim se nalazi na 15. poziciji.

Međusobne utakmice: Envigado – Aguilas (www.flashscore.com)

O međusobnim okršajima ovih timova smo pisali nekoliko puta, a kako su iz meča u meč uspevali da nastave po starom to ćemo učiniti i danas. Naime, na svakoj od prethodnih 9 utakmica između Envigada i Aguilasa mogli smo da vidimo golove u obe mreže, dok su na poslednjih 7 takođe odigrali i nerešeno. Za deseti vezani “GG“ se nudi solidna kvota 2,00, a ukoliko mislite da će nam kolumbijski prvoligaši doneti i osmi remi u nizu, tip “X“ možete odigrati po kvoti 3,00.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje