petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za nastavak niza neefikasnih duela se nudi kvota 2,55

Ekipe Argentino de Rosario i Deportivo Muniz sastaće se ovog četvrtka, sa početkom od 20 sati po našem vremenu, a u pitanju je 6. kolo argentinske Primere D.

Argentino de Rosario je u dosadašnjem toku Clausure zabeležio 1 pobedu, 4 remija i 1 poraz zbog čega sada ima ukupno 7 bodova i zauzima 8. mesto na tabeli.

Deportivo Muniz se, sa druge strane, nalazi na 11. poziciji dok na svom kontu ima samo 2 boda i skor od 2 remija i 4 poraza, bez ijedne pobede.

Međusobne utakmice: Argentino de Rosario – Deportivo Muniz (www.flashscore.com)

Neefikasni dueli nisu retkost u Argentini, pogotovo kada se radi o utakmicama nižih liga, te nas ne čudi činjenica da su na poslednjih 5 međusobnih susreta Argentino de Rosario i Deportivo Muniz uspeli da postignu samo 3 gola. Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put smo mogli da naplatimo tip “0-1“ (2,55), a isti slučaj je bio i sa tipovima “0-2“ i “NG“ za koje se danas nude nešto manje kvote – 1,50 i 1,55.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje