utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 14. kolo (četvrtak)

MANČESTER JUNAJTED – ARSENAL

MANČESTER JUNAJTED je pre dva dana imenovao nemačkog stratega – Ralfa Ragnika za novog menadžera do kraja tekuće sezone (nakon toga prelazi u sportski sektor). Ipak, kako još uvek nije dobio vizu u Ujedinjenom Kraljevstu, ekipu će i na ovom susretu sa klupe predvoditi prvi asistent – Majkl Kerik. Nekadašnji prvotimac ovog kluba je ostvario dva veoma dobra rezultata – trijumf na strani protiv Viljareala u Ligi Šampiona, kao i remi na gostovanju protiv lidera prvenstva, Čelzija. Generalno, popularni „Crveni Đavoli“ nisu odigrali posebno kvalitetno na tim susretima, ali je za njih u ovom trenutku najvažnije to da su stigli do pozitivnih rezultata. Mančester Junajted se trenutno nalazi na tek 10. mestu na tabeli što je svakako daleko od njihovog željenog plasmana (pozicija među TOP 4 tima lige), stoga im je pobeda zaista neophodna u ovom derbi susretu, kako na rezultatskom planu tako i u pogledu samopouzdanja za nastavak sezone. Na poslednja četiri prvenstvena duela pred svojom publikom osvojili su samo jedan jedini bod, te je sada dodatni pritisak na njima da napokon zabeleže dobar rezultat. I dok ofanzivno poseduju zaista mnogo, mnogo kvaliteta, problem za sada predstavlja veoma „porozna“ defanziva, koja je do ovog kola „kapitulirala“ čak 22 puta, što je zaista neprihvatljivo za klub ovakvog renomea koji ima visoke ambicije. Van stroja su – R.Varane (defanzivac), P.Pogba (vezista), E.Cavani (napadač), dok je upitan nastup – L.Shaw (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – A.Wan-Bissaka, V.Lindelof, H.Maguire, A.Telles – Fred, S.McTominay – J.Sancho, B.Fernandes, M.Rashford – C.Ronaldo

ARSENAL je imao start sezone iz najgore „noćne more“, ali su ubrzo umnogome popravili svoja izdanja i samim tim ostvarene rezultata. Tako, uoči ovog kola bili su na deobi četvrte pozicije na prvenstvenoj lestvici. Na poslednjih 12 utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), pretrpeli su samo jedan poraz i to na gostovanju protiv Liverpula. Upravo na stadionu „Anfield“ delovali su dosta inferiorno, što je godinama unazad njihov veliki problem, odnosno veoma „tanki“ rezultati protiv najjačih timova u ligi, posebno kada igraju na gostujućim terenima. I pored dobre forme nemaju ulogu favorita na „Teatru snova“, ali sasvim sigurno da imaju dobre izglede da „izvuku“ dobar rezultat, a svakako bi bili zadovoljni i eventualnom podelom „plena“, jer im tradicionalno gostovanje u crvenom delu Mančestera „ne prija“. Izvan sastava su – S.Kolasinac (defanzivac), G.Xhaka (vezista), dok je neizvestan nastup – B.Saka (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)A.Ramsdale – T.Tomiyasu, B.White, Gabriel, N.Tavares – S.Lokonga, T.Partey – G.Martinelli, M.Odegaard, E.Smith Rowe – P.E.Aubameyang

 

Glavni sudija – M.Atkinson

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.65 – 3:2

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21:15 na stadionu “Old Trafford”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje