petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mreže neće mirovati ni na današnjem meču?!

Ekipe Toluce i Santos Lagune sastaće se ove nedelje, sa početkom od 19 sati po našem vremenu, a reč je o utakmici drugog kola Clausure meksičke Lige MX.

Toluca je Clausuru otvorila ubedljivim porazom od UNAM Pumasa sa 5:0, dok je prethodno igranu Aperturu završila na 6. poziciji, sa ukupno 24 osvojena boda (učinak – 6 pobeda, 6 remija i 5 poraza).

Santos Laguna je prvu fazu takmičenja završila na 5. mestu, osvojiši isti broj bodova kao i Toluca, ali uz skor od 5 pobeda, 9 remija i 3 poraza. U prvom kolu Clausure “zeleno-beli“ su remizirali sa UANL Tigresom (1:1).

Međusobne utakmice: Toluca – Santos Laguna (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete Toluce i Santos Lagune, tačnije na poslednjih 7 međusobnih utakmica, moći ćemo da primetimo da su ovi timovi bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda su postignuta ukupno 24 gola, obe mreže su se zatresle 5 puta zaredom (1,80), a tip “3+“ (2,00) je bio dobitan na poslednjih 6 ligaških utakmica, izuzev prijateljskog duela iz 2019-e gde su gosti slavili nakon penala. Hoće li niz efikasnih partija biti nastavljen i nakon današnjeg meča?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje