petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (EP 2022) – ponedeljak

Za danas smo odabrali utakmicu između Slovačke i Rusije. Meč se igra u Košicama od 18h. Apsolutni favorit je Rusija.

Slovačka je domaćin prvenstva a pobedom protiv Litvanije ispisali su istoriju jer su prvi put ikad pobedili na Europskim prvenstvima a ovo im je četvrto učešće. Pobedom sa 5 ili više golova razlike prošli bi u sledeću rundu. Tomaš Urban igra fantastično i sjajno igra na poziciji krila, dok će Hruscak kao najiskusniji pokušati sa pozicije beka da poveže njega i pivota Kalafuta.

Rusija ima maksimalni učinak, a u prošlom kolu su iznenadili Norvešku jednom čvrstom, muškom igrom. Najbolji strelci ekipe trenutno su bekovi Zhitnikov i Kosorotov koji su timski saigrači u Poljskoj Wisli Plock. Trener ekipe je Nemački stručnjak Velimir Petković.

Slovačka će imati publiku, ali ne verujemo da će imati kvalitet da porazi Rusiju. Iako Rusi ne igraju nešto preterano brzo sigurno će koristiti otvorenost domaćina i njihovu lošu odbranu. Mi imamo dva predloga jer su oba jako dobra, pa vi odlučite.

  • PREDLOG 1: Ukupno golova 50,5+ 1,85 sigurnije 48,5+ 1,55
  • PREDLOG 2: Rusija 26,5+ 1,75 maxbet kladionica

 

27:36


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje