petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 0 do 2 gola i 12. put u nizu?!

Sa početkom do 20 sati i 45 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 22. kola prvenstva Severne Irske, NIFL Premiership-a, između Cliftonville-a i Glentoran-a.

Cliftonville je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 13 pobeda, uz 5 remija i još 3 poraza zbog čega sada ima 44 boda i zauzima 2. mesto na tabeli.

Glentoran ima samo jedan poen manje u odnosu na protivnika, te se nalazi na 3. poziciji, dok je u prvih 21 kola ostvario 13 pobeda, 4 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Cliftonville – Glentoran (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ove dve ekipe, možemo da primetimo da ni jedni ni drugi nisu bili preterano napadački orijentisani. Tako su na poslednjih 11 utakmica (u regularnih 90+ minuta) uspeli da postignu svega 15 pogodaka, što je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “0-2“ (1,75), a da tip “NG“ (1,95) bude dobitan u čak 10 od 11 slučajeva. Hoće li tako biti i danas ili će nam ovi timovi konačno prirediti goleadu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje