petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] AFRIČKI KUP NACIJA: najave, analize i predlozi (ponedeljak) – 2 meča

U ponedeljak dva susreta 1/8 finala na Afričkom kupu nacija, analize mečeva su dosupne u okviru ovog članka, a predložene kvote su 1,85. 1,90. 2,18 , kao i odličan bet info za drugi meč.


17:00 Gvineja – Gambija

Selekcija Gvineje plasirala se u fazu eliminacija zauzevši 2.mesto u grupi sa Senegalom, Malavijem i Zimbabveom, može se reći da su imali dosta sreće sa žrebom, slavili su u prvom meču protiv Malavija 1:0, potom su remizirali protiv favorizovanog Senegala 0:0, da bi potom u poslednjem kolu bili poraženi od Zimbabvea 2:1, ali ono što će biti veći problem za njih od poraza je gubitak najboljeg igrača selekcije, Nabija Keite iz Liverpula, koji je dobio drugi žuti karton u 91.minutu i neće ga biti protiv Gambije. Generalno je tim Gvineje dosta defanzivno orjentisan, primaju ali i daju malo golova. Ono što može da brine jeste činjenica da je deset igrača Gvineje uhvaćeno kako pravi žurku u sobi hotela, gde su pušili šišu i pili, a među kolovođama je Sejduba Suma, bivši igrač Partizana, a on je uz još jednog igrača novčano kažnjen zbog toga od strane saveza, čak se i sukobio sa predstavnikom saveza koji im je rekao da to ne rade.

Što se tiče Gambije, ova mala zemlja koja je debitant na takmičenju, pokazala se kao ozbiljan tim, koji je ostvario jako dobre rezultate u grupnoj fazi, slavili su protiv Mauritanije 1:0, potom su remizirali sa Malijem 1:1, da bi u poslednjem kolu savladali Tunis 1:0 i tako se kao drugi u grupi sa 7 bodova plasirali u nokaut fazu takmičenja. Dvojac Musa Barou i Jallow su oni koji vode tim kada je reč o napadu, sjajni su izvođači prekida iz kojih su do sada pogodili tri puta prečku, tako da je prekid nešto što će predstavljati veliku opasnost i za Gvineju. Desni bek Noah Sonko-Sundberg iz švedskog Ostersundsa je doživeo povredu protiv Tunisa, pa je njegov nastup pod znakom pitanja.

Očekivanja: Gvineja bi sa Nabi Keitom u timu bila blagi favorit protiv Gambije, ali gledajući igre na takmičenju i izostanak najboljeg igrača tima, po nama je situacija u najmanju ruku 50-50, a opredelićemo se za igru Xpp (nerešeno na poluvremenu) po kvoti 1,85, jer očekujemo tvrd meč, koji će najverovatnije biti rešen jednim golom, a ne bi nas čudilo ni da vidimo produžetke na ovom meču. Takođe zanimljiv predlog ima jedan kladionica za igru Xpp&NG1p (nerešeno na poluvremenu i NG u prvom poluvremenu) po kvoti 2,18. Ukoliko ipak volite igru na kraj meč, mi idemo na mini iznenađenje i igru X2&0-3 gola po kvoti 1,90.

0:1 (0:0)


20:00 Kamerun – Komori

Dovoljno je reći da gostima fali 12 igrača zbog kovida, od čega su dvojica golmani, plus treći golman je povređen pa će na gol neko od igrača Komora. Pojedine kladionice još uvek imaju ovaj meč u ponudi, a opcija na golove domaćina su idealne u ovakvoj situaciji za Komore. Afrička federacija je rekla da svako ko ima 11 zdravih igrača mora na teren, tako da Komori igraju u ponedeljak.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje