četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Rukomet – golovi igrača (28.januar)

Večeras su na programu polufinalne utakmice. Mi smo izabrali igrača iz Švedske Albina Lagergrena. Njegova reprezentacija će igrati protiv Francuske i autsajeder je u ovom meču.

Reprezentacija Švedske je nekako specifična jer nema pravog lidera u ekipi. Svi podjednako uzimaju šuteve i selektor rotira mnogo igrača.

Ono što je specifično za Lagergrena jeste njegova statistika na EP. Brojke su sledeće 0,3,2,3,2,3,2 u sedam odigranih mečeva. Što znači da na granici od 3,5 ima 0/7.

Još jedna neverovatna statistika je da je u poslednja 3 meča protiv Francuske imao svaki put data 3 gola, što je opet 0/3.

Nadamo se da će opet ostati u underu, a naš predlog je: 3,5 minus 1,85 MAXBET kladionica.

Postigao 3


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje