petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (21.Jun)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 4!


LA Angels – Kansas City Royals H1 (-1,5) 1,97 maxbet

2:6

Angelsi su konačno počeli da igraju bejzbol, nakon jednog jako lošeg niza poraza. Zabeležili su 4 pobede u poslednjih 5 mečeva. Sad su na samo 3 pobede od 50% uspešnosti!

Sa Noah Synderdom na brdu, biće veliki favoriti. Njegov rekord ove sezone je 4-5, samo zato što nije imao podršku palice, pogotovo u poslednja 2 meča (porazi 1:0 i 2:0). Na domaćem terenu ima sjajni rekord od 3-0 uz samo 5 primljenih poena, što je prosečno 1 po utakmici.

Royalsi veoma mlaki na palici, a što se tiče tabele dele poslednje mesto sa Oaklandom. Na brdo će jako loš Kris Bubic, koji ima rekord 0-4 u sezoni i veoma visoku ERA 8,36.

Iako su Royalsi prvi put ove sezone pobedili u nekoj seriji (2-1 protiv Oaklanda). Palica je bila jako mlaka i zabeležila samo 7 poena, što je prosečno jedva 2.

Ne vidim nikakav drugi scenario, osim lake i ubedljive pobede domaćina. Ni 4,5+ na Angelse nije nerealna opcija sa kvotom 1,77.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje