četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na Islandu bitka za Ligu šampiona!

Večeras će na programu biti završna utakmica pretkola kvalifikacija za Ligu šampiona, a sastaće se prvak Andore, ekipa Inter Escaldes, i prvak Islanda, ekipa Vikingur iz Rejkjavika. Utakmica će biti odigrana na Islandu, kao i prethodna dva polufinalna duela, tako da su gosti faktički domaćini večeras.

Interesantno je poređenje tržišnih vrednosti ovih ekipa, gde Islanđani zapravo vrede 2.45 miliona evra, a fudbaleri šampiona Andore 2.51 miliona evra. Kao što je i logično, kod Vikingura dominiraju pretežno Islanđani, uz po kog stranca, a možda najbolji pojedinac im je centralni bek iz Švedske, tridesetogodišnji Oliver Ekroth, dok se ističu još i Pablo Punyed, takođe fudbaler u „godinama“, jer ima 32 godine, a igra na poziciji ofanzivnog veziste. Pored njih, tu je i Nikolaj Hansen, centarfor iz Danske. Ekipa iz Andore, kao što je i očekivano, ima gotovo sve fudbalere iz Španije i svoje zemlje, a u timu ne postoji pojedinac koji se posebno, dok bismo istakli jedino najboljeg strelca ekipe iz prošle sezone Gerarda Artigasa, koji je bez obeštećenja prešao u PERSIS Solo iz Indonezije. Neugodan rival može biti i Marokanac, Ahmed Belhadji, koji ume da se snađe pred golom protivnika.

Prednost Islanđana je ta što im je sezona u jeku, noge im nisu teške i u ligi se bore za top 3, jer je trenutno Breidablik daleko prvi na tabeli. Motivacije im sigurno neće manjkati, kao ni ekipi iz Andore, a mi najradije ne bismo ni tipovali ovaj meč. Ipak, verujemo da će obe ekipe biti obazrive i u skladu sa tim biramo predlog „1P0-1&2P0-3“ po kvoti 1.95.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje