petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol Predlog iz MLB (09.avgust)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Chicago Cubs – Washington Nationals 7,5+ 1,80

6:3

Ovo je duel dve poslednje plasirane ekipe. Cubsi su favoriti u ovom meču zbog boljeg bacača.

Za cubse će bacati mladi Keegan Thompson (8-5,3.48 ERA). Malo lošiji period za njega, jer je vezao 2 poraza, protiv Cardinalsa i Metsa. Baca čak 5 pičeva:fastball,cutter,curveball i changeup.

Za goste će na brdo Anibal Sanchez (0-4, 7.65 ERA). Ima 4 starta u sezoni i 4 poraza. Prosečno je primao 4,2 poena po utakmici. On je veteran na zalasku karijere, a ovo će mu biti najverovatnije poslednja sezona u MLB, jer mu ističe ugovor na kraju sezone.

Cubsi u velikom padu forme. Sa 0 ih je Majami ispratio sinoć, a udarce su jedino imali Madrigal i Gomes. Imaju na svom stadionu 8 vezanih undera ove granice. Međutim u Chicago i dalje veliki ulog ima vetar koji duva jako i u letnjim danima i nosi lopte u korist udarača. Bacač Sanchez bi trebao da bude prava mera za povratak domaćih u udaračku formu.

Nationalsi su odlaskom Bella i Sota definitivno najgora ekipa u ligi. Udarački i nisu toliko loši, pa očekujemo bar koji poen protiv Thompsona. Prosek od 7 primljenih poena u poslednjih 5 utakmica nikako ne obećava, a tu je i niz od 5 poraza.

Ovde je granica po meri, jer realno gledano ne sme biti veća. Ipak ovde bi Chicago treba imati malu prednost i rešiti ovo u ranom periodu utakmice, uz očekivanih minimalno 8 poena!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje