utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (11.avgust)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h !


Philadelphia Phillies – Miami Marlins, domaćin 3,5- 1,90 maxbet

4:3

Sandy Alcantara se vraća na brdo za Majami. On je najbolji bacač ove ekipe sa ERA 1,88 što je ga čini 2. u ligi. Imao je 3 starta protiv File ove sezone. Na svakom meču je primio po 2 poena, ali je uvek bacao 7 ili 8 izmena i nikad njegova ekipa nije primila više od 3 poena.

Fila je jako dobra ekipa, a trenutno su sa rekordom 61-48 u play off-u. Vezali su 6 pobeda, a u poslednjih 12 mečeva imaju 11. U tih 12 mečeva samo su 2x bili ispod ove granice. Međutim ti protivnici su bili jako slabi, kao i njihovi bacači. Primera radi, Strider koji je naneo poraz Fili u tom razdoblju je sličnih karakteristika Alcantari a Fila ga nije takla, te su izgubili ubedljivih 13:1.

Izostanak Hoskinsa i Harpera jeste hendikep za Filu, pa će šansu dobiti neki slabiji igrači. Realmute jedini ima nešto bolje brojke u karijeri protiv Alcantare.

Nije loša opcija i 7,5- te vi odlučite šta ćete igrati na osnovu napisanog!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje