petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna potencijalna goleada u Poljskoj!

U okviru trećeg kola poljske III Lige odigraće se i utakmica između Sleze Wroclaw i Kluczborka. Reč je o duelu grupe 3, a na programu je od 17 časova.

Sleza Wroclaw se trenutno nalazi na 9. poziciji pošto je na prva dva kola osvojila ukupno 3 boda, ostvarivši pobedu nad Gornikom 2 (2:1) i poraz od Rakowa 2 (2:1).

Sa druge strane, Kluczbork ima samo jedan bod i zauzima 14. mesto na tabeli. U prvom kolu je pretrpeo poraz od Rakowa 2 (2:1), nakon čega je remizirao sa Carinom (1:1).

Međusobne utakmice: Sleza Wroclaw – Kluczbork (www.flashscore.com)

Ono što je zanimljivo kada su u pitanju ove dve ekipe jeste činjenica da su njihove međusobno odigrane utakmice u prošlosti zaista obilovale golovima. Na poslednjih 7 susreta njihove mreže su se zatresle ukupno 42 puta, što daje prosek od tačno 6 golova po meču, a pritom je svih sedam puta prošao tip “5+“. Za nastavak tog niza nudi se fantastična kvota 3,85, dok tipove “3+“ i “4+“ možete odigrati po kvotama 1,50 i 2,25.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje