četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Podela bodova i sedmi put u nizu?

U noći između subote i nedelje, u terminu od 01:15, na programu je utakmica 13. kola prvenstva Paname – LPF u kojoj će se sastati Sporting San Miguelito i Plaza Amador.

Sporting San Miguelito se posle 12 odigranih kola nalazi na 3. poziciji u okviru grupe Istok, a na svom kontu ima 20 bodova, odnosno 5 pobeda, 5 remija i 2 poraza.

Plaza Amador ima 1 poen više i zauzima mesto iznad današnjeg rivala, a ostvarila je isti skor kao i prvoplasirani Arabe Unido – 6 pobeda, 3 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Miguelito – Plaza Amador (www.flashscore.com)

Ono što je najintersantnije u vezi sa ovim ekipama jesu njihove međusobne utakmice, tačnije šest susreta odigranih u periodu od maja 2021. do jula 2021. godine s obzirom na to da je svaki od njih završena nerešenim rezulatom, od čak 5 puta pri rezultatu 1:1. Za nastavak navedenog niza i još jedan “X“ nudi se kvota 2,85, dok se tačan rezultat “1:1“ plaća kvotom 5,40.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje