petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Hrvatska – Belgija (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Hrvatske je posle jako slabog ulaska u šampionat i meča protiv selekcije Maroka, konsolidovala svoje redove i posle slabog početka meča i vođstva Kanade 1:0, potpuno okrenula meč i iskoristila neosporni kvalitet i iskustvo da slavi na kraju visoku pobedu od 4:1. Ono što je jako bitno za selektora Dalića to je da je na možda i najkritičnijoj poziciji napadača sjajno odigrao Andrej Kramarić, ali i da je Marko Livaja postigao gol, pa se može reći da Hrvati razigrani dočekuju ključni meč protiv selekcije Belgije, posle kog mogu i do prvog mesta u grupi i potencijalno lakšeg rivala u 1/8, ako se može reći da je Nemačka lakši rival od Španije.

Izostanci: Pod znakom pitanja je nastup Ivana Perišića, ali se ipak očekuje da igra

Očekivana postava: Livaković, Sosa, Gvardiol, Lovren, Juranović, Kovačić, Brozović, Modrić, Perišić, Vlašić, Kramarić


Selekcija Belgije pružila je dve izuzetno blede partije do sada i definitivno smo mišljenja da su selekcija u opadanju, preveliki broj igrača koji su davno imali svoja najbolja izdanja, poput Verthongena, Alderwierleda, Witsela, E.Hazarda, dok neki od igrača definitivno nisu na nivou ostatka selekcije poput trenutno prvog napadača Batsuayia. Neki od igrača koji su igrama u svojim klubovima možda zaslužili da igraju nisu bili na terenu tako da tri boda iz dva meča od kojih je onaj protiv Kanade više srećan nego zaslužen, uz potpuno zaslužen poraz od Maroka, još predstavlja i jako dobar rezultat na turniru. Sukobi koji postoje unutar selekcije nastali su zbog koncepcijskih razlika, ali čini se da je to dosta uzdrmalo ekipu jer jednostavno ne deluje kao ekipa na terenu.

Izostanci: Onana zbog parnih kartona

Očekivana postava: Courtois, Castagne, Alderwiereld, Verthongen, Meunier, Trossard, Tielemans, Witsel, E.Hazard, De Bruyne, Lukaku


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Selekcija Hrvatske u ovom trenutku deluje mnogo bolje nego Belgija, a i rasterećenije može da uđe u susret jer će im i bod garantovati prolazak u narednu rundu takmičenja, svakako smo mišljenja da će Hrvatska pokušati da dođe do tri boda, a da povratak Lukakua na teren kod Belgije neće puno promeniti jer ove sezone ima svega par mečeva i pitanje je koliko je spreman za igru, te je stoga naš predlog 1X&0-3 gola po kvoti 1,98.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje