utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Igraće najverovatnije bez prvog i drugog golmana!

Jedan tim će u ovaj meč ući najverovatnije bez prvog i drugog golmana, a imaće još jedan problem, uz to deluje da je drugi tim u mnogo boljem stanju! Meč okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je okvirno 1,90!

Radi se o susretu Turske Druge lige, u kojem se od 17 časova sastaju ekipe Altay i Boluspor. Radi se u susretu u okviru 15.kola

Domaći tim Altay imao je velikih problema u prošlom susretu kada su navijači Goztepa napali njihovog golmana, a zbog loše organizacije meča sada će igrati bez publike. Oni se nalaze na 11.mestu sa 4 pobede, 6 remija i 4 poraza uz gol razliku 12:13. Na domaćem terenu imaju učinak 2 pobede, 3 remija i 3 poraza i gol razliku 6:9. Ono što za njih u ovom meču može da bude problem jesu izostanci sigurno prvog golmana Ozenca (15/0/0), dok je u prošlom meču njegova zamena E. Karataş (1/0/0) napadnut od strane navijača i po izveštajima se dobro oseća, ali je pitanje da li je psihički spreman za ovaj meč.

Što se tiče ekipe Boluspora, oni se nalaze na 7.mestu sa skorom 7 pobeda, 4 remija i 3 poraza uz gol razliku 14:8. Radi se o izuzetno tvrdom timu koji prima jako malo golova. Na gostovanjima imaju skor 2-2-2 i gol razliku 5:5, skor bi verovatno bio i bolji da nisu gostovali uglavnom timovima iz top 8 mesta na tabeli.

Mišljenje urednika: Oba rivala poznata su po tvrdoj igri, domaći tim ima problema sa pozicijom golmana i sa činjenicom da publike neće biti, gosti umeju da budu neugodan rival pa očekujemo i ovde jako tvrd meč, uz činjenicu da je čak pet prethodnih mečeva Altaya zavrešeno rezultatom 1:0, kao i da je prethodna dva međusobna meča dobio Boluspor rezultatom 1:0, po nama idealan predlog ovde je igra X2&0-2 gola po kvoti 1,88.

5:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje