petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Japan – Hrvatska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Japana ponovila je uspeh sa prošlog šampionata kada su takođe igrali u nokaut fazi, samo ovog puta sa mnogo težim rivalima i dve sjajne pobede nad favoritima grupe Nemačkom 2:1 i Španijom 2:1, uz neočekivan poraz od Kostarike 0:1. I dok o meču sa Špancima može da se priča kao slučajnošću i želji Španaca da izbegnu teži put u nokaut fazu, pobeda nad Nemačkom je sasvim čista i zaslužena, jer su igrači Japana iskoristili sve ,,poklone“ koje su dobili od ,,pancera“, a na tom susretu istakao se nekadašnji igrač Partizana – Takuma Asano. Ono što je sigurno, to je da Japan ima izgrađen stil igre u kojem svaki igrač zna šta mu je zadatak, stoje jako dobro taktički na terenu i izuzetno su neugodni, naročito prilikom kontri i polukontri, što može da bude problem za svaki selekciju sa kojom igraju. Japan do sada nikad nije stigao do 1/4 finala pa će igrači imati posebnu inspiraciju da ispišu istoriju.

Izostanci: Defanzivac Itakura će morati da odradi suspenziju zbog kartona

Očekivana postava: Gonda – Nagatomo, Tanaguchi, Yoshida, Tomiyasu, Morita, Kamada, Ito, Kubo, Kamada, Maeda


Što se tiče selekcije Hrvatske, oni su aktuelni vicešampioni sveta i deluje da kako takmičenje odmiče tim polako diže formu, iako je malo falilo da takmičenje završe u grupnoj fazi jer je selekcija Belgije propustila nekoliko sjajnih prilika za postizanje gola, a samim tim i izbacivanje ,,kockastih“ već u grupnoj  fazi. Hrvatska je najpre odigrala 0:0 protiv Maroka, da bi potom u drugom meču u potpunosti iskoristili mane Kanade i slavili ubedljivo 4:1, a potom u odlučujućem meču odigrali 0:0 sa Belgijom i na taj način, kao drugi tim grupe prošli u nokaut fazu. Tim je prepun iskusnih igrača, naročito u veznom redu, dok su mlađi koji su dobili šansu, kao što su Joško Gvardiol i Borna Sosa, među boljim igračima tima, ukoliko budu na svom maksimalnom nivou svakako da su i danas favoriti na meču.

Izostanci: nema izostanaka

Očekivana postava: Livaković, Sosa, Lovren, Gvardiol, Juranović, Kovačić, Brozović, Modrić, Perišić, Kramarić, Livaja


Mišljenje urednika: Duel dve selekcije gde očekujemo terensku dominaciju Hrvatske, ali ne preteranu, jer će morati da paze na neugodne i brze igrače Japana, pa ne očekujemo ni Hrvate spuštenog garda, meč gde bi mogli da vidimo malo golova, a vrlo moguće da će jedan ili dva odlučiti ishod meča, Hrvatska jeste favorit, ali bili su to i Nemačka i Španija te stoga igramo oprezno, naš predlog je igra 1P0-2&2P1-2 po kvoti 1,75!

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje