utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Hrvatska – Brazil (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Hrvatske ,,preživela“ je Japan i opet se plasirala u 1/4 finale Svetskog prvenstva, posle grupne faze gde su završili na drugom mestu, posle lošije igre u meču sa Belgijom, dočekao ih je Japan koji je bio sjajno organizovan, koji je poveo, ali deluje da je iskustvo selekcije Hrvatske presudilo, koja je najpre izjednačila, a potom su do kraja meča držali remi, kao i u produžecima, da bi penale dobili gotovo rutinski, što oni rade već duži niz takmičenja i u čemu su zaista među top selekcijama, mirnoća, smirenost i iskustvo su u takvim situacijama gotovo uvek na strani Hrvatske. Igranje 120 minuta može da bude problem, jer ih čeka selekcija Brazila, koja je rutinski odradila svoj meč u 1/8 finala i definitivno odmornija dočekuje ovaj meč.

Izostnaci: Josip Stanišić će najverovatnije izostati, dok je pod znakom pitanja Borna Sosa koji je propustio meč protiv Japana, ali se sada očekuje da bude u postavi

Očekivana postava: Livaković; Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa; Kovačić, Brozović, Modrić; Kramarić, Petković, Perišić


Što se tiče selekcije Brazila, dva ključna meča protiv Srbije i Švajcarske, Brazil je dobio bez dozvoljenog šuta u okvir gola, u meču protiv Kameruna koji su izgubili, selektor Tite je odmorio sve prvotimce i onda sa potpuno odmornim timom, oporavljenim Nejmarom i Danilom odigrao izuzetan meč protiv Južne Koreje, bar kada se radi o prvom poluvremenu, koji su dobili vrlo ubedljivo sa 4:1, pa je u čak i ovom meču jedan deo prvotimaca uspeo da dobije odmor i da u meč 1/4 finala uđe znatno svežiji nego što je to slučaj sa igračima Hrvatske. Očekuje se da tim zaigra u potpuno istom sastavu kao i meču sa Južnom Korejom, a ključna bitka odigraće se u veznom redu, gde Hrvatska ima individualno kvalitetnije igrače, ali su neki od njih u godinama, a ovo je peti meč u kratkom periodu.

Izostanci: Alex Telles i Gabriel Jesus su van tima, dok najverovatnije na ovom meču nećemo videti ni beka Alex Sandra

Očekivana postava: Alisson; Militao, Thiago Silva, Marquinhos, Danilo; Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius Jr; Richarlison


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Mišljenje urednika: Ono što je sigurno to je da će ovo biti najveći izazov za selekciju Hrvatske tokom poslednja dva prvenstva sveta, Brazil je pokazao da ukoliko im se ostavi prostora može da uništi svaki tim, pa će dosta zavisiti i od postavke igre Hrvatske, ali i od činjenica da li će oni uspeti da ugroze Brazil, naše mišljenje je da su ,,karioke“ kvalitetniji rival i da će danas doći do pobede, verovatno manje ubedljive nego u meču sa Južnom Korejom, pa je naš predlog 2&0-3 gola po kvoti 2,00.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje