petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Aarhus bez 9 igrača u najstarijem derbiju Danske!

Večeras od 18 časova očekuje nas najstariji derbi Danske, takozvana “Jilandska bitka“, gde će se u okviru 3. kola play-out grupe 2 danske Superlige sastati Aalborg i Aarhus.

Aalborg se trenutno nalazi na 2. poziciji u grupi 2. Trenutno imaju ukupno 34 boda iz 28 utakmica, a u play-out grupi uzeli su samo 1 bod iz 2 utakmice, što znači da su u regularnom delu sezone imali 33 boda.

Aarhus se trenutno nalazi na poslednjoj, 4. poziciji u grupi 2. Imaju ukupno 28 bodova iz isto toliko utakmica, a s’ obzirom da su iz regularnog dela sezone doneli 25 bodova, to znači da su u play-out grupi uzeli 3 boda iz 2 utakmice (1 pobeda i 1 poraz).


Kako javlja zvanični veb-sajt Aarhusa, glavni trener tog kluba, Glen Ridersholm, danas neće moći da računa na čak 9 igrača iz prvog tima, od kojih je veliki broj standardan u startnoj postavi.

  • Štoper Dzhamaldin Khodzhaniyazov (24n/1g/1a) i desni bek Dino Mikanović (23n/0g/2a) zaradili su po suspenziju na jedan meč zbog žutog kartona na utakmici protiv Silkeborga, u prošlom kolu.
  • Zbog povreda danas neće nastupiti štoperi Niklas Backman (23n/2g/0a) i Mikkel Rask (3n/0g/0a), desni bek Alexander Juel Andersen (25n/3g/0a), desni krilni vezista Kasper Lunding (0n/0g/0a), ofanzivni vezista Michael Zacho (11n/0g/0a) i desni krilni napadač Stephan Petersen (22n/2g/0a).
  • Desni bek Oskar Buur (2n/0g/0a) trenutno nastupa za U19 reprezentaciju Danske te ni on neće biti u protokolu za ovu utakmicu.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje