četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Atraktivna utakmica između Budućnosti i Cedevite!

Košarkaši Budućnost Volija od 18h protiv Cedevita Olimpije igraju zaostali meč 18. kola ABA lige.

U dosadašnjem delu sezone ovi rivali odigrali su tri meča – dva u Evrokupu i jedan u ABA ligi. Cedevita ima dve pobede, obe na domaćem terenu, dok je Budućnost u posljednjem duelu, 9. marta u „Morači“ upisala pobedu, koja je u tom trenutku garantovala četvrtfinale Evrokupa.

Budućnost nema pravo na kiks, ako želi prvo mesto na kraju regularnog dela ABA lige i prednost domaćeg terena do kraja plej-ofa..

Čeka nas težak meč, Cedevita Olimpija je jedan od najboljih timova u ligi. Poznajemo se dobro, igrali smo nekoliko mečeva ove sezone. Da bismo pobedili i zadržali prvo mesto moramo da odigramo jednu sjajnu utakmicu. Samo tako možemo da ih pobedimo„, kazao je trener Budućnosti, Dejan Milojević.

„Pred nama je derbi ABA lige i veoma zahtevna utakmica, jer gostovanje u Podgorici nikada nije lako. Budućnost ima odličan tim i veoma dobru sezonu. Dobro smo se pripremili, a na turneju idemo samouvjereno, sa željom da iznenadimo domaćina. Poštujemo Budućnost, ali se ne plašimo. U Podgoricu idemo ambiciozno“, rekao je trener Jurica Golemac.

 Cedevita je imala  dosta vremena da se spremi za završnicu ABA lige pošto nisu igrali od 23. marta, od kada su otkazane dve utakmice – sa Cibonom, pa Crvenom zvezdom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje