petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Cedevita vs Borac (15. Novembar)

Nedelja donosi prvu domaću utakmicu Cedevite Olimpije u Areni Stožice u ABA ligi posle više od mesec dana. Čačanski Borac dolazi u Ljubljanu, a duel sedmog kola regionalnog takmičenja počinje u 17.00.

Ljubljanski tim u nedelju ulazi u obračun posle turske avanture i dve uzastopne pobede protiv ekipe Frutti Ektra Bursaspor, dok Zmajevi od prošle srede imaju i evropsku pobedu protiv Nanterrea 92.

S obzirom na činjenicu da Zmajevi na svom kontu imaju tri pobede posle četiri utakmice u ABA ligi, a Borac ima četiri poraza posle pet utakmica, a istovremeno ekipa Ljubljane u utakmicu ulazi na krilima tri uzastopne pobede, u nedelju bi svi mogli očekivati Cedevitu Olimpija. lak posao.

Duel ključnih igrača:

Sigurno će biti izuzetno zanimljivo pratiti direktan obračun dvojice američkih organizatora igre, Kendricka Perrija u dresu Zmajeva, i Bricea Jonesa u dresu Borca. Ovaj drugi prosečno beleži 14,2 poena i 4,0 asistencije po meču i najbolji je igrač ekipe iz Čačka u obe statističke kategorije. Peri ove sezone beleži 12,5 poena po utakmici (treći strelac Cedevite Olimpije), a sa prosekom od 6,3 asistencije po meču glavni je tvorac igre ljubljanskog tima.


Izvor: KK Cedevita Olimpija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje