četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Cedevita želi pobedu na domaćem terenu

Pred košarkašima Cedevite Olimpije je test 17. kola regionalne lige, gdde će snage u Stožicama odmeriti sa aktuelnim šampionima takmičenja, košarkašima Crvene zvezde mts. Utakmica počinje u 18h.

Ekipe su već jednom odmerile snage ove sezone, a pobedu je slavila Crvena zvezda. U beogradskoj hali Aleksandra Nikolića ekipe su se smenjivale u vođstvu 30 minuta, potom su domaći dobili poslednju četvrtinu sa 14 poena razlike i na kraju se radovali pobedi rezultatom 79:64. U zeleno-narandžastima najbolji strelac bio je Melvin Edžim sa 13 poena, dok su u dresu Zvezde Luka Mitrović i Ostin Holins postigli po 13 poena.

Jurica Golemac, trener Cedevite Olimpije:
Posle nepovoljnog perioda iza nas i sredine meča protiv Gran Kanarije, uspeli smo da uhvatimo ritam treninga poslednjih dana. Tako da očekujem više energije, pažnje i fokusa i porast u našoj igri. Crvena zvezda je svakako najveći favorit za osvajanje titule šampiona u ovom takmičenju. Tim koji igra u Evroligi i ima po tri ravnopravna igrača na svakoj poziciji. Beograđani igraju fizički i odlično su vođeni. Ako želimo da meč završimo pozitivnim rezultatom, moramo da odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje