petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Crno-beli u meču imaju meč sa Igokeom

Crno-beli ovog jutra kreću za Laktaše! U 10. kolu AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana NIS će se u subotu, 4. decembra sastati sa ekipom Igokee m:tel u Republici Srpskoj. Duel protiv tima koji je u dosadašnjem toku šampionata, na svom terenu zabeležio četiri pobede i jedan poraz, dolazi nakon reprezentativne pauze tokom koje je Partizan imao čak devet reprezentativaca u različitim timovima.

Trener Partizana NIS, Željko Obradović je u utorak i sredu ponovo okupio tim. Pred polazak na put, Obradović je izjavio:

„Igokea je dobar tim, bilo gda da igra i sigurno da iziskuje veoma dobru pripremu. Mi smo trebali da reagujemo na trenigu i juče i danas, i naravno radićemo i sutra sve one detalje koje su bitni za igru Igokee. Oni su tim sa velikim iskustvom, promenjen u odnosu na prošlu godinu ali sa istim konceptom jer je isti trener koji radi izvanredno. Mislim da ćemo morati da dosta vodimo računa o njihovoj odbrani koja je veoma specifična i da shvatimo na koji način treba da ih napadamo. Naravno uvek imamo u vidu i to kako ćemo mi da pripremimo odbranu i kako ćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, odnosno način na koji žele da poentiraju u ovoj utakmici“, poručio je Obradović

Mladi bek, Gregor Glas je pred duel u Laktašima rekao:

„Čeka nas put do Laktaša. Igokea igra u mnogo dobrom ritmu. Imaju mnogo kombinovanih odbrana na koje moramo za se spremimo i da znamo kako da ih napadamo. U odbrani da igrmao fizički agresivno, kao i na poslednjim utakmicama i to je to. Idemo na pobedu“, istakao je Glas.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje