četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Crvena Zvezda dočekuje FMP u subotu

Košarkaši Crvene zvezde vraćaju se u Beograd iz Moskve u petak u popodnevnim časovima, ali vremena za bilo kakav odmor i analizu utakmice u Rusiji – nema.

Već u subotu od 19 časova crveno-beli igraju važan meč u ABA ligi, a gost u hali „Alekandar Nikolić“ biće ekipa FMP-a.

Meč 23.kola regionalnog takmičenja igraće se bez prisustva publike uz poštovanje svih protokola zbog pandemije Covid-19.

U izuzetno napornom ritmu trener crveno-belih Dejan Radonjić nema previšđe prostora da pripremi tim za meč protiv tima koji je značajno podigao formu u poslednjih nekoliko kola:

Ekipa FMP-a ima svoj kvalitet, i pokazala ga je pobedama u poslednjim kolima. Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju svoje ambicije, i dalje i takmičarski cilj u ligi. Sa promenim trenera i dolaskom trojice igraca ovo je drugačiji tim koji je podigao formu. Mi imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu u ritmu u kome smo, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč“, rekao je trener crveno-belih.

Ognjen Dobrić: „ Svaki meč u završnici ABA lige je sada izuzetno važan. Dobro poznajemo ekipu FMP-a, međutim, dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a koja uz nekoliko mladih igrača ima i preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri“ rekao je Ognjen Dobrić.

Utakmica 23.kola ABA lige za ekipu Crvene zvezde je uvod u još jednu izuzetno napornu nedelju u kojoj crveno-bele očekuje „duplo kolo“ u Evroligi i utakmice sa Armanijem i Makabijem (utorak i četvrtak).


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje