subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Crvena Zvezda vs Borac (17. Februar)

KK Crvena zvezda igra u sredu zaostalu utakmicu 15.kola ABA lige protiv čačanskog Borca.

Meč koji je trebalo da se odigra u utorak 16.februara, pomeren je za jedan dan, i igraće se u sredu 17.februara sa početkom u 18.05 časova u praznoj hali “Aleksandar Nikolić”, bez prisustva publike i uz poštovanje svih mera zbog pandemije virusa Covid19.

Nakon podviga i osvojenog Kupa Radivoja Koraća, desetog u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, u izuzetno zgusnutom kalendaru, desetkovani tim Crvene zvezde, u kome još uvek nema petorice igrača i pet članova stručnog štaba okrenuo se novom izazovu i obavezama.

Tim će u utorak odraditi dva treninga pred duel sa Borcem.

Trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić:  “Ritam je žestok, i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno.Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bi stigli do bodova u ovom meču” rekao je trener crveno-belih.

Marko Simonović: “ Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Borca i zbog velike potrošnje na završnici Kupa, kao i manjka igrača koji još uvek nisu sa nama zbog virusa. Naredni protivnik je iskusan tim koji je pobedjivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo u okolnostima u kojima se nalazimo“ rekao je Simonović.

Utakmica se igra od 18.05 časova, a već u petak crveno-bele očekuje i novi meč Evrolige sa Zenitom u Beogradu.


Izvor: Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje