četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Da li može Partizan do prvog trijumfa?

Crno-beli će u subotu 17. oktobra igrati protiv FMP-a u okviru trećeg kola ABA j.t.d. lige. Utakmica je na programu od 21 čas, a igraće se u Železniku. Ekspedicija Partizana NIS se u četvrtak vratila iz Kazanja i tokom današnjeg dana se priprema za novi izazov u regionalnom šampionatu.

Pred duel sa ekipom FMP-a, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović je izjavio:

„Očekuje nas duel protiv ekipe koja će nas dočekati maksimalno motivisana i spremna nakon što se sedam dana pripremala za nas. Ukoliko želimo da ih savladamo, oprez, koncentracija i borbenost moraju biti na najvišem nivou tokom cele utakmice. U dosadašnjem delu sezone nismo pokazali svoj potencijal koji je ogroman, ali verujem da ćemo već od sutrašnje utakmice početi da igramo dobro u kontinuitetu“, poručio je Šćepanović.

Centar crno-belih Nikola Janković pred duel u Železniku poručuje:

„Težak i važan ispit za nas na kojem je važno da pokažemo zrelost, hladnu glavu i borbenost za svaku loptu. FMP protiv nas uvek igra sa maksimalnom motivacijom i željom da svaki naš propust kazni. Na nama je da im to ne dozvolimo. Siguran sam da je kvalitet na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu“, istakao je Janković.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje