četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Da li Petrušev igra protiv Primorske? (21. Novembar)

U subotu 21. novembra od 19 časova Mega Soccerbet nastavlja takmičenje u ABA ligi gde će u okviru 8. kola protivnik u Sloveniji biti Koper Primorska. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su u prethodna dva kola slavili protiv Borca u Čačku i Krke u Beogradu, pa će protiv slovenačke ekipe juriti svoju 6. pobedu u regionalnom takmičenju, čime bi sačuvali mesto pri vrhu tabele.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu protiv ekipe Koper Primorska istakao da očekuje od svojih igrača da budu na višem energetskom nivou nego protiv Krke:

– U Sloveniji će nas sačekati jako motivisan tim koji je prethodnih sezona igrao dobru košarku. Uz sve finansijske probleme koje su imali, uspeli su da pronađu način da opstanu u elitnom takmičenju. Siguran sam da će, bez obzira na dosadašnje rezultate, pronaći energiju i motive da protiv nas u subotu izgledaju najbolje što mogu. Mi bez obzira na sve probleme u rosteru koji su izazvani kovidom, u ovim okolnostima koje nisu normalne, moramo da nađemo način da igramo dobru košarku. Posle utakmice sa Krkom, očekujem reakciju igrača, da budu na višem energetskom nivou i da budu u boljem intezitetu što se tiče napada i što se tiče odbrane.

Mega Soccerbet i Koper Primorska su se do sada sastali dva puta u ABA ligi uz obe pobede slovenačke ekipe a u poslednjem susretu koji je odigran u okviru 18. kola prošle sezone, Koper je slavio na domaćem terenu sa 93:87. Posle sedam odigranih kola ABA lige, Mega Soccerbet ima skor 5-2 dok Koper još bez pobede. U prošlom kolu, Mega je na domaćem terenu savladala Krku sa 71:70 dok je Koper Primorska izgubila na gostovanju od Mornara sa 87:66.


Najbolji strelac Mege – Filip Petrušev nije igrao prošli meč zbog pozitivnog testa na COVID19, a sudeći po priloženoj slici nema ga ni na grupnim okupljanjima te neće igrati ni u Sloveniji.

https://www.facebook.com/KKMegaBasket/photos/a.753843361306876/3974362005921646/?type=3


Izvor: KK Mega

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje