sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA derbi: Zvezda – Partizan

Košarkaši Crvene zvezde mts doćekaće Partizan Nis u 18. kolu ABA lige. Crveno-beli u novi ’’večiti derbi’’ ulaze u sjajnom raspoloženju nakon velike evroligaške pobede nad Olimpijakosom. Drugi “večiti derbi“ u ovoj sezoni je na programu od 21 čas u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.

 

Pred prestojeći meč govorio je i trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević: ‚‚U odnosu na prvu utakmicu, Partizan je promenio mnogo toga. Igraju mnogo agresivnije i promena stranaca i igračkog kadra govori da nisu odustali od svog takmičarskog cilja. Mi se posle velike utakmice i velike pobede nad Olimpijakosom ponašamo kao da ništa nije bilo. Svesni smo koliko je ova utakmica od velikog značaja i koliko je značajna za naš klub. Pozivam sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu u dvoranu jer nam je mnogo važno da imamo podršku kao domaćini. Što se tiče igračkog kadra, svi su spremni osim Džejmsa Feldina koji još uvek oseća posledice povrede koju je zaradio na utakmici u Tel Avivu’’, zaključio je Dušan Alimpijević.

 ‚‚Probaćemo da pariramo Zvezdi, pre svega energijom i borbenošću. Ne polažemo nade u neki njihov umor. Znam da pobeda popravlja mnogo toga, a poraz kvari mnoge dobre stvari urađene pre toga. Očekujem da odigramo maksimalno angažovano i borbeno, sa verom da možemo da iznenadimo Zvezdu“, istakao je Čanak i potom prokomentarisao zdravstveno stanje u ekipi. 

‚‚Mihajlo Andrić 99% neće biti u sastavu, nije odradio nijedan trening, a neće trenirati ni danas.. Čakarević i Tomić su duže vreme van stroja, dok Gagić ima virus i večeras će odraditi prvi trening posle pauze. To je to, ostali su zdravi“, istakao je Čanak. 


Kladioničarski predlozi:

D. Ennis preko 9.5

N. Veličković preko 13.5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje